GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn GoDaddy Studio -projecten ontbreken

Om privacyredenen hebben we geen toegang tot projecten die je maakt met GoDaddy Studio en kunnen we geen projecten namens jou herstellen.

Als je projecten ontbreken, zijn er een paar dingen die je kunt proberen.

Waarschuwing: verwijder de GoDaddy Studio -app niet. Hierdoor worden alle projecten verwijderd die in je projectfeed zijn opgeslagen.

Controleer voordat je doorgaat of Project Sync is ingeschakeld op je GoDaddy Studio -app.

Als Projectsynchronisatie niet is ingeschakeld en je je projecten hebt opgeslagen in Mappen, volg je de stappen om je projecten op te halen uit Mappen .

Als Project Sync is ingeschakeld maar je projecten niet worden weergegeven, zijn er een paar dingen die je kunt proberen:

• Trek het scherm Projecten naar beneden om de weergave te vernieuwen en de nieuwste projecten weer te geven. De spinner werkt terwijl de projecten worden geladen. Zo niet, controleer dan je internetverbinding.

Projecten worden geladen

• Sluit de GoDaddy Studio -app af en start deze opnieuw. Hiermee wordt de app bijgewerkt om je nieuwste projecten weer te geven.
  • Controleer of je je hebt aangemeld met het juiste account . Mogelijk heb je er meer dan één.
  • Ben je een PRO -abonnee? Als je iCloud -synchronisatie had ingeschakeld in de app toen je je projecten maakte, kun je deze mogelijk ophalen van je iCloud -synchronisatiestation.
  • Heb je onlangs een back -up van je apparaat gemaakt? Als dat het geval is, heb je mogelijk toegang tot je projecten vanuit je back -up.

Opmerking: wees voorzichtig: als je een back -up herstelt, worden alle andere apps en informatie op je apparaat gereset.