Mijn Generation 4-server instellen

Zo stel je de servernaam en andere administratieve informatie in op je Generation 4-server.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in je pagina Mijn producten op Serversen klik naast de server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Voer in het veld Servernaam een naam in voor je server.
  4. Selecteer een besturingssysteem en datacenterlocatie (indien beschikbaar) en klik op Volgende.
  5. Vul de onderstaande velden in en klik op Voltooien.
    Veld Beschrijving
    Gebruikersnaam beheerder Voer een gebruikersnaam in om je aan te melden bij je server.

Een gebruikersnaam mag alleen kleine letters bevatten, moet 5 tot 12 tekens lang zijn en mag geen gereserveerd woord zijn.

‌‌Wachtwoord en Wachtwoord bevestigen‌‌ Voer een wachtwoord in om je aan te melden bij de server.