Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn Gen 4 -server instellen

Nadat je een Generation 4 VPS of Dedicated Server hebt gekocht, is het tijd om je installatie af te ronden met de servernaam en andere beheerinformatie.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Servers naast de Generation 4 -server die je wilt gebruiken op Beheren .
  3. Voer in het veld Servernaam een naam in voor je server.
  4. Selecteer een besturingssysteem en datacenterlocatie (indien beschikbaar) en klik op Volgende.

Opmerking: voor zelfbeheerde servers: lees meer over ISPConfig .

5. Vul de onderstaande velden in en klik op Voltooien.
    VeldBeschrijving
    Gebruikersnaam beheerderMaak een gebruikersnaam om in te loggen op je server. Gebruik een reeks van 5 tot 12 kleine letters en/of cijfers. Gebruik geen gereserveerde woorden zoals "server" of "wachtwoord".
    ‌‌Wachtwoord en Wachtwoord bevestigen‌‌Voer een wachtwoord in om je aan te melden bij de server.

We voltooien de installatie en je server is binnenkort klaar voor gebruik.

Opmerking: als je server niet binnen 6 uur klaar is voor gebruik, neem je contact op met een GoDaddy -gids voor hulp.