Mijn Generation 4-server herstellen met een back-up

Je kunt je Generation 4-server op ieder gewenst moment herstellen via een handmatige of automatische back-up.

Verplicht: Je hebt al minstens één handmatig (op aanvraag) of één automatisch back-upbestand nodig om de server op deze manier te herstellen.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers.
  3. Klik naast de server die je wilt herstellen op Beheren.
  4. Klik onder Back-ups naast Server back-ups op Beheren.
  5. Klik op Op aanvraag (om de back-upbestanden te zien die je handmatig hebt aangemaakt) of klik op Automatisch (om de back-upbestanden te zien die we voor jou hebben aangemaakt).
  6. Klik voor het bestand dat je wilt herstellen op het pictogram met drie stippen en selecteer Herstellen.
  7. Lees de uitleg, zodat je zeker weet dat dit is wat je wilt. Om door te gaan voer je een Nieuw wachtwoord in om te gebruiken met de herstelde server. Dit mag hetzelfde als je huidige wachtwoord zijn of een volledig nieuw wachtwoord, wat je zelf wilt. Je wachtwoord moet in ieder geval aan de weergegeven eisen voldoen.
  8. Voer het nieuwe wachtwoord in het veld Wachtwoord bevestigen in.
  9. Klik op Herstellen. We herstellen je server met behulp van het back-upbestand. Dit kan enkele minuten duren en als we klaar zijn ben je in de instellingenpagina voor de herstelde server.