Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn Gen 4 -server instellen

Nadat je een Generation 4 VPS of Dedicated Server hebt gekocht, is het tijd om je installatie af te ronden met de servernaam en andere beheerinformatie.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Servers naast de Generation 4 -server die je wilt gebruiken op Beheren .
  3. Voer in het veld Servernaam een naam in voor je server.
  4. Selecteer een besturingssysteem en datacenterlocatie (indien beschikbaar) en klik op Volgende.

Opmerking: voor zelfbeheerde servers: lees meer over ISPConfig .

5. Vul de onderstaande velden in en klik op Voltooien.
    Veld Beschrijving
    Gebruikersnaam beheerder Maak een gebruikersnaam om in te loggen op je server. Gebruik een reeks van 5 tot 12 kleine letters en/of cijfers. Gebruik geen gereserveerde woorden zoals "server" of "wachtwoord".
    ‌‌Wachtwoord en Wachtwoord bevestigen‌‌ Voer een wachtwoord in om je aan te melden bij de server.

We voltooien de installatie en je server is binnenkort klaar voor gebruik.

Opmerking: als je server niet binnen 6 uur klaar is voor gebruik, neem je contact op met een GoDaddy -gids voor hulp.