Mijn gegevens downloaden (voor inwoners van de Europese Economische Ruimte)

Opmerking: De informatie in dit artikel is van toepassing voor inwoners van de Europese Economische Ruimte (EER) ter ondersteuning van de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Dit artikel is niet van toepassing als je niet in de EER woont.

Je kunt een kopie van al je accountgegevens downloaden.

1. Log in bij uw GoDaddy-account en selecteer vervolgens Accountinstellingen > Contactvoorkeuren.
    contactvoorkeuren selecteren voor mijn account
  2. Klik in het gedeelte Privacy op Bewerken.
    klik in het gedeelte privacy op bewerken
  3. Klik op Download starten. We maken een csv-bestand met al je gegevens en sturen dit naar de standaard downloadlocatie op je computer.