Accountbeheer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn gegevens downloaden

Je kunt een kopie van al je accountgegevens downloaden.

1. Ga naar je GoDaddy Contactvoorkeuren pagina Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Klik in het gedeelte Privacy op Bewerken.
    klik in het gedeelte privacy op bewerken
  3. Klik op Je gegevens downloaden . We maken een CSV -bestand met al je gegevens en sturen dit vervolgens naar de standaard downloadlocatie op je computer.