Mijn gebruikersaccounts instellen

Stel je Calendar -groepsaccount in en nodig je gebruikers uit om hun account te activeren.

Maak een Calendar

1. Meld je aan bij je Workspace -e -mail . (Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik bovenaan de pagina op de knop Agenda weergeven.
  3. Klik op de knop "Maken".
  4. Voer je e -mailadres en wachtwoord in (je moet ook je wachtwoord bevestigen ).
  5. Klik op Maken . We sturen een e -mail naar het opgegeven e -mailadres om het Calendar -account te activeren (het kan tot 24 uur duren voordat je de e -mail ontvangt).
  6. Herhaal het proces om extra agenda's te maken en deze te delen met uw gebruikers.

Activeer een Calendar -account

1. Open de e -mail met de titel 'Agenda -accountactivering'.
  2. Klik op Activeren .
  3. Lees de Calendar gebruikersovereenkomst en klik op Accepteren .
  4. Voer je voornaam en achternaam in , je tijdzone en maak je wachtwoord (je moet ook je wachtwoord bevestigen ).
  5. Klik op Accepteren .

Volgende stappen

We raden aan om een bladwijzer te maken voor de inlogpagina van Agenda. Je kunt je agenda ook openen via het tabblad Workspace Webmail Agenda.