Websitebeveiliging en back-ups Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn Firewall webtoepassing (WAF) en CDN instellen

Als je een Webbeveiliging Deluxe- of Ultiem-abonnement, of ons Expres malwareverwijdering-pakket hebt gekocht, moet je een paar stappen doorlopen om de Firewall webtoepassing (WAF) en het Netwerk voor contentlevering (CDN) te activeren. Het Netwerk voor contentlevering (CDN) start automatisch zodra de WAF is geactiveerd.

Opmerking: Als je abonnement voor domein en websitebeveiliging tot hetzelfde GoDaddy-account behoren, duurt het maar enkele minuten. Zodra de installatie is voltooid, kun je de DNS-records voor de aan de WAF gekoppelde website niet meer bewerken. Als je deze records wilt bewerken, neem dan contact op met de klantondersteuning.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer naast Websitebeveiliging en back -ups de optie Alles beheren .
  3. Selecteer voor het domein dat je WAF en CDN wilt instellen Instellen onder Firewall .Instellen
  4. Als je domein- en websitebeveiliging -abonnement deel uitmaken van hetzelfde GoDaddy -account, is de installatie binnen enkele minuten voltooid. Als je DNS in een ander account wordt gehost, moet je een paar extra stappen uitvoeren.

Opmerking: op dit moment moet je je IP -adres thuis op de whitelist zetten (anders kan het moeilijk zijn om je aan te melden bij de beheerpagina van je website). Klik hiervoor op het menu -item Toegangscontrole bovenaan en voer je IP -adres in het daarvoor bestemde vak in. Klik vervolgens op Witte lijst rechts van het vak.

Extra stappen voor elders gehoste DNS

1. Gebruik de link onder Interne domeinen om ervoor te zorgen dat je site correct wordt geladen.
    Intern domein
  2. Meld je aan bij het account waar de DNS wordt gehost en configureer het A-record zodat het naar onze website firewall leidt. Je doet dit via het IP-adres dat onder IP-adres firewall wordt vermeld.
  3. Nadat het A-record is bijgewerkt, wordt het dashboard van de Websitebeveiliging bijgewerkt en toont het dat de functie is geactiveerd. Dit duurt max. 24 uur.
  4. Als je een firewall op je hostingserver hebt (zoals CSF of ModSecurity), raden we aan dat je onze IP-adressen toevoegt aan je whitelist (hieronder weergegeven). Omdat alle verbindingen met je hostingserver worden doorgegeven via onze firewall, worden we niet onbedoeld geblokkeerd als we op de whitelist staan.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22
    • 208.109.0.0/22

Opmerking: Als je een Website Security Deluxe- of Ultimate -account hebt aangeschaft, wordt het Content Delivery Network (CDN) automatisch ingeschakeld nadat de wijziging van het IP -adres is voltooid.