Websitebeveiliging en back-ups Help

Mijn Firewall webtoepassing (WAF) en CDN instellen

Als je een Webbeveiliging Deluxe- of Ultiem-abonnement, of ons Expres malwareverwijdering-pakket hebt gekocht, moet je een paar stappen doorlopen om de Firewall webtoepassing (WAF) en het Netwerk voor contentlevering (CDN) te activeren. Het Netwerk voor contentlevering (CDN) start automatisch zodra de WAF is geactiveerd.

Opmerking: Als je abonnement voor domein en websitebeveiliging tot hetzelfde GoDaddy-account behoren, duurt het maar enkele minuten. Zodra de installatie is voltooid, kun je de DNS-records voor de aan de WAF gekoppelde website niet meer bewerken. Als je deze records wilt bewerken, neem dan contact op met de klantondersteuning.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Onder Webbeveiliging en back-ups naast het account van Webbeveiliging dat je wilt instellen, klik je op Beheren.
  3. Bovenaan de pagina klik je op Firewall.
  4. Klik op Activeren.
    Activeren
  5. Als je abonnement voor domein en websitebeveiliging tot hetzelfde GoDaddy-account behoren, duurt de installatie maar enkele minuten. Als je DNS in een ander account wordt gehost, moet je een paar extra stappen doorlopen.

Opmerking: op dit punt moet je je IP-adres whitelisten (anders kun je je mogelijk niet aanmelden op je beheerpagina van de website). Om dit te doen klik je op het menu-item Toegangsbeheer bovenin en voer je je IP-adres in het weergegeven vak in. Klik vervolgens op Whitelist rechts naast het vak.

Extra stappen voor elders gehoste DNS

1. Gebruik de link onder Interne domeinen om er zeker van te zijn dat je website correct wordt geladen.
    Intern domein
  2. Meld je aan bij het account waar de DNS wordt gehost en configureer het A-record zodat het naar onze website firewall leidt. Je doet dit via het IP-adres dat onder IP-adres firewall wordt vermeld.
  3. Nadat het A-record is bijgewerkt, wordt het dashboard van de Websitebeveiliging bijgewerkt en toont het dat de functie is geactiveerd. Dit duurt max. 24 uur.
  4. Als je een firewall op je hostingserver hebt (zoals CSF of ModSecurity), raden we aan dat je onze IP-adressen toevoegt aan je whitelist (hieronder weergegeven). Omdat alle verbindingen met je hostingserver worden doorgegeven via onze firewall, worden we niet onbedoeld geblokkeerd als we op de whitelist staan.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22
    • 208.109.0.0/22

Note: If you purchased a Website Security Deluxe or Ultimate account, the content delivery network(CDN) will be enabled automatically after the IP address change is complete.