GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn Facebook-koppeling opnieuw instellen

Als er fouten optreden wanneer je je site probeert te koppelen aan Facebook, kun je proberen om je Facebook-koppeling opnieuw in te stellen.

Controleer eerst of je een Facebook -bedrijfspagina hebt gemaakt, die anders is dan je Facebook -profielpagina. Als je geen bedrijfspagina maakt of je persoonlijke pagina converteert naar een bedrijfspagina , kun je deze niet koppelen aan je site.

Daarnaast is het belangrijk dat je de privacyparameters en instellingen voor bedrijfsintegraties controleert voor de Facebook-pagina. Nadat je de instructies hebt gelezen, ga je naar je bedrijfsinstellingen en controleer je welke opties zijn ingeschakeld.

Het kan zijn dat je besluit om je site los te koppelen van Facebook. Dit leidt er echter ook toe dat Instagram wordt losgekoppeld en dat eventuele afbeeldingen die je hebt geïmporteerd vanuit je sociale media-accounts worden verwijderd.

Als alles naar behoren lijkt te zijn gecontroleerd en je nog steeds niet kunt koppelen, neem je contact op met een GoDaddy-expert voor geavanceerder onderzoek.

Verwante stappen