Mijn eigen hostnamen toevoegen

Registreer je eigen hostnamen om aangepaste naamservers te maken voor je domeinen die geregistreerd staan bij GoDaddy. Het maximumaantal hostnamen dat je toe kunt voegen, wordt bepaald door het TLD-register.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer Hostnamen onder Geavanceerde functies.
  5. Selecteer TOEVOEGEN.
  6. Voer de Hostnaam en het IP-adres in de daarvoor bestemde velden in. Neem je domeinnaam niet op in het veld voor de Hostnaam, deze is al toegevoegd.
  7. Selecteer Opslaan wanneer je klaar bent.