Mijn e -mailhandtekening toevoegen aan Outlook (Windows)

Maak e -mailhandtekeningen in Outlook op Windows, zodat uw ontvangers meer over u weten, waaronder uw telefoonnummer en websiteadres. Je gepersonaliseerde handtekening kan automatisch worden toegevoegd aan het einde van je berichten en e -mailreacties, of alleen voor bepaalde berichten.

Hulp nodig bij het maken van een professionele handtekening? Maak je handtekening in de e & Office -dashboard en voeg het vervolgens toe aan Outlook.

1. Open Outlook voor Windows. (Heb je de app niet? Zo download je deze .)
  2. Ga naar het tabblad Start en selecteer Nieuwe e -mail .
    Het tabblad Start en de knop Nieuwe e -mail
  3. Selecteer Handtekening > Handtekeningen ...
    De handtekeningknop opent het onderstaande menu met de optie Handtekeningen ...
  4. Selecteer onder Selecteer handtekening om te bewerken de optie Nieuw .
    Nieuwe knop
  5. Voer een naam in voor je handtekening en selecteer OK .
    Voer de handtekeningnaam in
  6. Gebruik onder Standaardhandtekening kiezen de vervolgkeuzelijst om je nieuwe handtekening voor Nieuwe berichten te selecteren als je deze wilt toevoegen aan het einde van alle samengestelde berichten, en Antwoorden/doorstuurt als je deze wilt toevoegen aan alle berichten waarop je reageert of die je doorstuurt.
    Kies de standaardhandtekening
  7. Voer onder Handtekening bewerken je persoonlijke handtekening in.
  8. Selecteer OK om je handtekening op te slaan en terug te keren naar je berichtconcept.
    OK -knop onder handtekeningontwerp
Opmerking: Met deze stappen wordt alleen een handtekening gemaakt die beschikbaar is wanneer u Outlook onder Windows gebruikt. Als je andere e -mailclients gebruikt, moet je ook handtekeningen voor hen maken.

Verwante stappen

Je kunt je handtekening ook aanpassen met:

• Afbeeldingen : gebruik deAfbeelding knop afbeelding knop om je logo toe te voegen.
  • Koppelingen : gebruik deHyperlinkknop hyperlinkknop om het adres van je website toe te voegen. Je kunt ook met de rechtermuisknop klikken op een afbeelding die aan je handtekening is toegevoegd om er een hyperlink van te maken, bijvoorbeeld om een afbeelding van een pictogram voor sociale media te koppelen aan je sociale pagina.