Mijn e -mailhandtekening toevoegen aan Outlook (Mac)

Stel Outlook in om automatisch handtekeningen toe te voegen aan elk bericht, of alleen aan specifieke berichten die je opstelt en verzendt. E -mailhandtekeningen kunnen je naam, functietitel, telefoonnummer, website en andere contactgegevens bevatten die je wilt opnemen.

1. Open Outlook voor Mac. (Heb je de app niet? Zo download je deze .)
  2. Selecteer in het Outlook -menu Nieuwe e -mail .
    Selecteer Nieuwe e -mail
  3. Selecteer Handtekening > Handtekeningen bewerken .
    Klik op Handtekeningen
  4. Selecteer de plusknopPlustekenpictogram om een nieuwe handtekening toe te voegen.
    Klik op het plustekenpictogram
  5. Voer de handtekening in die je wilt gebruiken en een Handtekeningnaam (zodat je je handtekening gemakkelijker kunt identificeren).
    Voer je handtekening in
  6. Selecteer Opslaan .
    Sla je handtekening op
  7. Gebruik onder Standaardhandtekening kiezen de vervolgkeuzemenu's om te selecteren of je wilt dat je handtekening automatisch wordt toegevoegd aan Nieuwe berichten en/of Antwoorden/doorverwijzingen .
    Selecteer e -mailvoorkeuren voor handtekeningen
  8. Sluit het venster. Je handtekening wordt nu op je berichten weergegeven.

Als je je handtekening alleen aan bepaalde e -mails wilt toevoegen, kun je deze selecteren in de opties voor het opstellen van berichten.
Handtekening toevoegen via Berichtopties

Meer informatie

Opmerking: Met deze stappen wordt alleen een handtekening gemaakt die beschikbaar is wanneer u Outlook op uw Mac gebruikt. Als je andere e -mailclients gebruikt, moet je ook handtekeningen voor hen maken.