Mijn e-mailaccount instellen met POP-instellingen

Je kunt bij de meeste e-mailclients POP (Post Office Protocol) gebruiken om je e-mailaccount in te stellen. POP heeft beperkingen en kan problemen geven wanneer je je e-mail probeert te bekijken vanaf verschillende apparaten. Lees meer over het verschil tussen IMAP en POP en bekijk welk type accountinstellingen je hebt.

1. Open het Centrum voor e-mailinstellingen. Je kunt gevraagd worden om in te loggen met je Workspace-account. (Meer informatie over het Centrum voor e-mailinstellingen.)
  2. Ga naar je POP-instellingen in de sectie e-mailserverinstellingen. Houd deze informatie open, je hebt de informatie over de Binnenkomende server (POP) en de Uitgaande server (SMTP) nodig om het instellen van de e-mailclient te voltooien.
    Ga naar de POP- en SMTP-instellingen in E-mailserverinstellingen
  3. Start de e-mailclient van je keuze en begin met het maken van een nieuw account.
  4. Wanneer je de IMAP/POP-instellingenpagina bereikt, voer je de informatie van je Binnenkomende server (POP) en Uitgaande server (SMTP) in.

Server SSL-poort (veilig) Standaardpoort
    pop.secureserver.net 995 110
    smtpout.secureserver.net 993 143
  5. Je e-mailclient vereist mogelijk wachtwoordverificatie voor je Uitgaande e-mailserver. Als dit het geval is, voer je je e-mailadres en wachtwoord van Workspace in het instellingengedeelte in.
  6. Zodra je e-mailaccount geïnstalleerd is op je e-mailclient kun je je mail testen door een testmail naar jezelf te sturen vanuit je Workspace-webmail en hierop te reageren. (Wil je specifieke instructies voor jouw e-mailclient? Bekijk dan de sectie Meer informatie.)

Volgende stap

Meer informatie

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten.