Mijn e-mailaccount instellen

Nu je Office 365 van GoDaddy hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je je eerste e-mailaccount instellen. Bekijk de video en volg de onderstaande procedure.

1. Zoek in je e-mail naar het ontvangstbewijs van je aankoop en klik op Get Started (Aan de slag).
    Klik op Get Started (Aan de slag)
  2. Op je pagina Mijn producten naast E-mail en Office klik je op Beheren.
    Klik op beheren
  3. Selecteer het domein dat je wilt gebruiken en klik op Doorgaan.

Als je een e-mailaccount wilt instellen voor een domein dat is geregistreerd via een andere naamserver of een ander bedrijf, selecteer je Een domein dat niet in mijn GoDaddy-account staat en voer je de domeinnaam in die je wilt gebruiken. Volg de stappen om je e-mail op een extern domein in te stellen.

Kies je domein.

Als je al een Workspace e-mailaccount voor dit domein hebt ingesteld, ontvang je een bericht Bestaande e-mail. Klik op Doorgaan en volg deze instructies om de e-mailservice van je domein over te zetten naar Office 365.

4. Vul op de pagina Nieuw e-mailaccount maken de volgende velden in:
    Veld Doe dit
    Gebruikersnaam Voer een gebruikersnaam in (die voor het @-teken wordt weergegeven).
    Voornaam Voer de voornaam van de gebruiker in.
    Achternaam Voer de achternaam van de gebruiker in.
    Accounttype Selecteer het type Office 365-account dat je wilt gebruiken. Deze optie wordt alleen weergegeven wanneer er verschillende accounttypen beschikbaar zijn.
    Bevoegdheden beheerder Selecteer Ja om beheerrechten toe te wijzen aan dit account. Het is handig om je eerste e-mailaccount beheerrechten te geven, zodat je je account kunt beheren. Deze optie wordt alleen weergegeven als je meerdere gebruikers hebt om in te stellen voor hetzelfde account.
    Een wachtwoord maken Geef het wachtwoord van dit account op.
    Wachtwoord bevestigen Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging.
    ‌‌Alternatief e-mailadres voor meldingen Voer een e-mailadres in waarnaar gebruikersaccountmeldingen moeten worden verzonden.
  5. Klik op Maken.

Je ontvangt een bevestiging van het aanmaken van je e-mailaccount op het e-mailadres voor berichten dat je hebt opgegeven.

Volgende stap

Meer info