Mijn e -mail werkte niet meer na het instellen van mijn Linux -hosting met cPanel

Als je Microsoft 365, Professional Email of Workspace Email niet meer werkte toen je je Linux -hosting met cPanel instelde, lees dan verder om te zien wat er is gebeurd en hoe je dit kunt oplossen. Als je het probleem alleen maar wilt oplossen, raadpleeg je de sectie Hoe het te repareren.

Opmerking: dit artikel is alleen van toepassing op Linux Hosting -klanten.

Wat is er gebeurd?

Linux -hosting met cPanel omvat e -mailhosting op dezelfde server die je website host. Deze geïntegreerde service betekent dat je je cPanel -account kunt gebruiken om de e -mailadressen van je domeinnaam te hosten.

Wanneer je je hosting instelt, configureren we je domeinnaam voor gebruik van de e -mailservice door je DNS -instellingen te wijzigen — met name je MX -records, die bepalen welke server de e -mail van je domein ontvangt.

Als je een nieuwe domeinnaam instelt, is dit geen probleem. Maar als je momenteel e -mailadressen hebt bij de domeinnaam, wordt je domeinnaam losgekoppeld van de server waarop deze worden — en je e -mail werkt niet meer.

Hoe het te repareren

De makkelijkste oplossing is om de e-mailadressen toe te voegen aan uw cPanel hosting.

Echter, als u wilt doorgaan met hetzelfde e-service, moet u uw MX-records wijzigt.

Als je de e -mailservice van GoDaddy hebt gebruikt, gebruik je de volgende MX -records:

MX (Mail Exchanger)
Prioriteit Gastheer Verwijst naar TTL
10 @ mailstore1.secureserver.net 1 uur
1 @ smtp.secureserver.net 1 uur

Als u geen gebruik maken van GoDaddy de e-mailservice, moet u contact opnemen met uw e-mail gastheer voor hun MX-records.