Mijn e-mail van Microsoft 365 toevoegen aan Outlook 2016 (Windows)

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je e-mailadres van Microsoft 365 toe aan Outlook 2016 (of nieuwer) voor een Windows-computer. Dan kun je zakelijke e-mails versturen en ontvangen.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Open Outlook. (Heb je de app niet? Hier lees je hoe je die downloadt.)
  2. Klik op Bestand en vervolgens op + Account toevoegen.
    Onder Accountgegevens, + Account toevoegen
  3. Voer je e-mailadres van Microsoft 365 in en selecteer Verbinden.
    Voer de e-mail in en selecteer Verbinden
  4. Voer het wachtwoord van je Microsoft 365 in en selecteer Aanmelden. Indien gevraagd, moet je ervoor kiezen of je dit account voor alle accounts op je apparaat wilt gebruiken.
    Voer het wachtwoord in en meld je aan
  5. Opmerking: Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.

6. Als Outlook aangeeft dat de e-mail is toegevoegd, klik je op Gereed.

Weergeven