Mijn e-mail toevoegen aan Apple Mail

Voeg de inloggegevens van je Workspace-e-mailaccount toe aan Apple Mail. Dan kun je zakelijke e-mails versturen en ontvangen vanaf je Mac.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Open Apple Mail.
    • Nieuwe gebruikers: Je ziet het scherm Een mailaccountprovider kiezen....
    • Bestaande gebruikers: Klik op Mail en selecteer Account toevoegen. Je ziet het scherm Een mailaccountprovider kiezen....
      Selecteer Ander mailaccount, klik op Doorgaan
  2. Selecteer Ander mailaccount en klik op Doorgaan.
    Selecteer Ander mailaccount, klik op Doorgaan
  3. Voer je Naam, E-mailadres en Wachtwoord in. Je moet je Workspace-e-mailadres en -wachtwoord invoeren (je GoDaddy-aanmeldgegevens werken hier niet).
  4. Klik op Aanmelden.
    Voer e-mailgegevens in.
  5. Voer de instellingen van de Mailserver in en klik op Aanmelden.
    • Inkomende mailserver: imap.secureserver.net
    • Uitgaande mailserver: smtpout.secureserver.net
    Voer de e-mailserverinstellingen in
  6. Klik op Gereed. Apple verifieert de instellingen van je Workspace-account en laadt je e-mail.
    Klik op Gereed

Je e-mail is ingesteld op je Mac. Je kunt aan de slag! Als je je e-mail wilt toevoegen aan een ander apparaat, klik je op Vorige. Als alles is ingesteld, ga je naar de volgende stap!

Als je meer dan een Apple Mail-account hebt, klik je op Postvak IN en selecteer je je nieuwe e-mailaccount om je Postvak IN te bekijken.
Klik op Gereed

Weergeven

Probleemoplossing