Mijn e-mail instellen in Outlook 2013

Nadat je je e-mailaccount van Workspace hebt ingesteld, kun je je e-mailadres instellen in Outlook 2013. Dan kun je zakelijke e-mails versturen en ontvangen vanaf Outlook op je Windows-computer.

Microsoft ondersteunt niet langer nieuwe installaties van Outlook 2013 (Windows) en Outlook 2011 (Mac). Bekijk de supportpagina van Microsoft voor meer informatie.

1. Open Outlook 2013, klik op Bestand en vervolgens op Account toevoegen.
  2. Controleer op de pagina Auto Account Setup of het E-mailaccount geselecteerd is. Klik op Volgende
  3. Voer je accountgegevens in de daarvoor bestemde velden in.
    Veld Wat in te voeren ...
    Je naam De naam die je wilt weergeven als afzender.
    E-mailadres Het e-mailadres van je Workspace-account.
    Wachtwoord Het wachtwoord van je Workspace-e-mailaccount.
    Voer het wachtwoord opnieuw in Het wachtwoord voor je e-mailaccount
  4. Klik op Volgende, Outlook gebruikt Auto Account Setup om de gegevens van je accountserver te vinden en je account in te stellen. Naast elke regel verschijnt er een vinkje en vervolgens een bericht dat het configureren van je account is gelukt.
    Bericht Account configureren is gelukt

Opmerking: Als het hulpprogramma Auto Account Set je account niet kan toevoegen, moet je het mogelijk handmatig configureren.

5. Klik op Voltooien.
  6. Controleer of je e-mail werkt door jezelf een testmail te sturen vanuit je Workspace-webmail en er vervolgens op te reageren vanuit Outlook 2013.