Help

Domeinen Help

Mijn domeinoverdracht aan GoDaddy opnieuw starten

Als er een fout is opgetreden bij de domeinoverdracht van jouw domein aan ons, wordt dit weergegeven als status op de pagina Binnenkomende overdrachten in Domeinbeheer. Wanneer je de fout hebt opgelost, ga je weer naar de pagina Binnenkomende overdrachten om je overdracht opnieuw te starten.

Wanneer je de fout hebt opgelost, kun je de domeinnaam opnieuw overdragen.

Opmerking: overdrachten blijven actief totdat ze zijn voltooid, of tot het moment dat ze verlopen (30 dagen vanaf de aankoopdatum van de overdracht).

 1. Meld je aan bij de pagina Mijn producten.
 2. Als je niet automatisch wordt doorverwezen naar die pagina, selecteer dan het tabblad Mijn producten:
 3. Tabblad Mijn producten

 4. Klik op Alles beheren:
 5. Alles beheren

 6. Selecteer in het menu Domeinen de optie Binnenkomende overdrachten:

  Status van binnenkomende overdracht controleren

 7. Als er een probleem is met je overdracht, zie je hierover een duidelijk bericht op de pagina Binnenkomende overdrachten:
 8. Pagina Binnenkomende overdracht

 9. Wanneer je het probleem hebt opgelost, ga je weer naar de pagina Binnenkomende overdrachten. Daar kun je klikken op Overdracht opnieuw starten.

  Opmerking: als de overdracht niet wordt weergegeven (bijvoorbeeld omdat deze is verlopen) of als de optie Overdracht opnieuw starten niet wordt weergegeven, neemt u contact op met onze supportafdeling.

 10. Klik op OK. Hierdoor wordt de overdracht opnieuw opgestart.

  Opmerking: Voor een overdracht van .au-domeinnamen sturen we de vereiste overdrachtsbevestigingsmail naar het e-mailadres van je registrant.

Nadat je een overdracht opnieuw hebt gestart, moet je deze autoriseren. Voor meer informatie zie Mijn domein overdragen aan GoDaddy.

Meer info


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.