Mijn domeinnaam wijzigen

Je kunt de domeinnaam gebruiken die is gekoppeld aan je Webbouwer-account. Je kunt de domeinnaam niet wijzigen voor een gratis Website Builder-account.

Opmerking: Je kunt een domein met een SSL-certificaat niet direct wijzigen. In plaats daarvan moet het SSL-certificaat opnieuw worden versleuteld.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in de lijst Producten op Webbouwer en klik op Beheren naast het account dat je wilt gebruiken.
  3. Klik op het tabblad Instellingen op Domeininstellingen.

Opmerking: Als je de knop Publiceren rechtsboven ziet, klik je op het pictogram met de drie balkjes ernaast en selecteer je Ontwerper afsluiten om terug te gaan naar de plek waar je het tabblad Instellingen kunt zien.

4. Selecteer een van de volgende opties:
    Voer een domein in dat elders is geregistreerd
    • Selecteer een van mijn domeinen als je een domein wilt gebruiken dat in dit account is geregistreerd.
    • Typ een domein dat elders is geregistreerd als je een domeinnaam wilt gebruiken die niet in dit account is geregistreerd.
    • Maak een subdomein als je een subdomein of een domeinnaam wilt gebruiken in je account, bijvoorbeeld subdomein.coolvoorbeeld.com.

Opmerking: Als je Typ een domein dat elders is geregistreerd hebt gekozen, moet je ook contact opnemen met het bedrijf dat fungeert als registerhouder voor dat "externe" domein (niet van GoDaddy).

5. Klik op OK.
  6. Klik op Site bewerken.
  7. Klik op Publiceren.

Volgende stap

Meer info