Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn domeinnaam instellen

Het instellen van je domeinnaam is de eerste stap naar het creëren van een uitstekende online aanwezigheid. Dit is je merk en hoe mensen je online kunnen vinden. Houd er rekening mee dat dit alleen van toepassing is als je je domein nog niet hebt geactiveerd.

Lees meer over het gebruik van je domeinnaam in onze korte video hieronder.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Klik op je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Klik op Mijn domein gebruiken . Zie je de knop niet? Dit betekent dat je domein al is geactiveerd, maar dat je nog steeds een website of een e -mailadres kunt instellen .
  4. Kies de optie die het beste bij je website past. Je opties kunnen er anders uitzien, afhankelijk van je accountinstellingen.

Meer informatie

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.