Mijn domeinmap verwijderen

Als je een domeinmap niet langer nodig hebt, kun je deze op elk moment verwijderen. Je verwijdert de domeinnaam (en) in de map niet.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer in het bovenste menu Instellingen en vervolgens Mappen beheren .
    selecteer mappen beheren
  3. Klik op het prullenmandpictogram naast de map die je wilt verwijderen.
  4. Klik op Ja, verwijderen om te bevestigen dat je de map definitief wilt verwijderen.