Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Domeinen Help

Mijn domein verwijderen

We begrijpen dat er situaties kunnen voorkomen waarbij je een domeinnaam niet langer geregistreerd wil hebben. Als je besluit een domein van je account te annuleren (verwijderen), kun je dat op ieder moment doen. Wanneer je een domeinnaam annuleert, wordt deze onmiddellijk uit je account verwijderd. Je kunt in plaats daarvan ook automatisch verlengen uitschakelen.

  1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Schakel het selectievakje in naast de domeinen die je wilt verwijderen. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  3. Selecteer Meer en daarna Verwijderen.
  4. Bevestig dat de domeinen verwijderd worden en schakel het selectievakje in naast Ja, ik ga akkoord met het verwijderen van de geselecteerde domeinen..
  5. Selecteer Doorgaan.

    Opmerking: Als je Ownership Protection voor je domein hebt, moet je je identiteit verifiëren. We sturen de verificatiecode via sms of een app voor verificatie als tweestapsverificatie al langer dan 72 uur is ingeschakeld. Anders sturen we een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van de domeinregistrant.

Zodra de wijzigingen zijn geaccepteerd, zie je een bevestiging dat het is gelukt.

Meer informatie

  • Het register kan je geannuleerde domeinnaam vasthouden voordat deze wordt vrijgegeven voor anderen. Je kan dus mogelijk de domeinnaam opnieuw registreren zodra deze is vrijgegeven.
  • Voor informatie over het in aanmerking komen voor restitutie, zie ons restitutiebeleid.
  • Op zoek naar een andere domeinnaam? Meer informatie over het registreren van domeinnamen.