Mijn domein verlengen

Je kunt handmatig domeinen verlengen en recent geannuleerde domeinen herstellen in je account. Je hebt ook de optie om de kosten van de verlenging te bekijken vóór het betalen. Als je domein al verlopen is, kun je proberen om deze te herstellen.

Je kunt verderop op de pagina een korte video over deze taak bekijken.

1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen waarvoor je de verlenging uitvoert. Of klik op het vinkje en Alles selecteren.

Opmerking: Op zoek naar een specifiek domein? Je kunt een domeinzoekopdracht maken en opslaan om verlengingen te beheren.

3. Selecteer Verlengen, en daarna opnieuw Verlengen.
    selecteer Verlengen
  4. Kies de gewenste instelling en selecteer Kassa om het proces voor afrekenen te voltooien.

Laat me zien hoe dit moet

een dns-record verwijderen

Verwante stappen

Meer informatie

• Voor sommige domeinnamen, zoals ccTLD's, gelden mogelijk speciale vereisten bij verlengingen.