Mijn domein overdragen vanuit GoDaddy

Gebruik onze overdrachtschecklist om je domein over te dragen van GoDaddy naar een andere registerhouder. Je kunt je domein niet overdragen als de registratie of een vorige overdracht minder dan 60 dagen geleden heeft plaatsgevonden of als er een vergrendeling van 60 dagen is toegepast na het bijwerken van de contactgegevens van het domein. Je moet je identiteit verifiëren om de overdracht te bevestigen als voor je domein Ownership Protection is ingeschakeld.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domeinnaam door erop te klikken om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Selecteer Domein overdragen vanuit GoDaddy onder Aanvullende instellingen. Je kunt je domein niet overdragen binnen 60 dagen na deze gebeurtenissen:
  4. Controleer de checklist voor overdracht en selecteer Doorgaan met overdracht. Als je domein eindigt op .uk moet je de IPS-tag voor je nieuwe registerhouder invoeren en daarna kiezen voor Overdracht voltooien.

Opmerking: Als je domeinbescherming hebt voor je domein, moet je je identiteit verifiëren. We sturen automatisch een verificatiecode als tweestapsverificatie (2SV) al langer dan 72 uur is ingeschakeld in je account. Anders kun je Wachtwoord verzenden selecteren en in dat geval verzenden we een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van de registrant.

5. Selecteer Klik hier om de autorisatiecode weer te geven en dan Kopiëren naar klembord om je autorisatiecode te kopiëren. We sturen ook een e-mail met je autorisatiecode naar het e-mailadres voor beheer van je domeinnaam.
  6. Selecteer Mijn domeinen om terug te gaan naar je lijst van domeinen.

Voltooi het overdrachtsproces met je nieuwe registerhouder en geef de autorisatiecode voor je domeinnaam.

Verwante stappen

• Maak en download een exporteerbare lijst om de autorisatiecodes voor je domeinen te krijgen.
  • Ga verder met het DNS-beheer via GoDaddy door DNS-hosting toe te voegen nadat de overdracht is voltooid.