Mijn domein overdragen vanuit GoDaddy

Gebruik onze overdrachtschecklist om je domein over te dragen van GoDaddy naar een andere registerhouder. Je kunt je domein niet overdragen als de registratie of een vorige overdracht minder dan 60 dagen geleden was, als er een vergrendeling van 60 dagen is toegepast na het bijwerken van de contactgegevens van het domein of als je domein Ownership Protection heeft. Als je een .UK-domeinnaam overdraagt, moet je de IPS-tag bijwerken.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domeinnaam door erop te klikken om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor Domein overdragen weg van GoDaddy.

Opmerking Optie weergeven uitgeschakeld? Je kunt je domein niet overdragen als de registratie of een vorige overdracht minder dan 60 dagen geleden was, als er een vergrendeling van 60 dagen is toegepast na het bijwerken van de contactgegevens van het domein of als je domein Ownership Protection heeft.

4. Controleer de checklist voor overdracht en selecteer Doorgaan met overdracht.
    • Als je domein eindigt op .uk moet je de IPS-tag voor je nieuwe registerhouder invoeren en daarna kiezen voor volledige overdracht.
  5. Selecteer Klik hier om de autorisatiecode weer te geven en dan Kopiëren naar klembord om je autorisatiecode te kopiëren. We sturen ook een e-mail met je autorisatiecode naar het e-mailadres voor administratie van je domeinnaam.
  6. Selecteer Mijn domeinen om terug te gaan naar je lijst van domeinen.

Je moet het overdrachtsproces met je nieuwe registerhouder afronden en hen de autorisatiecode geven voor je domeinnaam.

Verwante stap

• Je kunt je autorisatiecode nog steeds krijgen als de optie voor overdrachten weergegeven wordt als uitgeschakeld. Maak en download een exporteerbare lijst om de autorisatiecodes voor je domeinen te krijgen.
  • Ga verder met het beheer van DNS via GoDaddy door DNS-hosting toe te voegen nadat de overdracht is voltooid.