Mijn domein ontgrendelen voor een overdracht

Ontgrendel je domein om je voor te bereiden op een overdracht naar een nieuwe registerhouder. Domeinen komen niet in aanmerking voor een overdracht naar een andere registerhouder binnen 60 dagen van een registratie of een andere overdracht, of als een klant heeft gekozen voor een overdrachtsvergrendeling van 60 dagen na het wijzigen van een registerhouder.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen die je gaat ontgrendelen. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  3. Selecteer Instellingen > Domeinen ontgrendelen.
  4. Selecteer het vakje naast Ja, ik stem in met het ontgrendelen van het geselecteerde domein (of de geselecteerde domeinen) en selecteer dan Doorgaan.

Opmerking: Als je domeinbescherming hebt voor je domein, moet je je identiteit verifiëren. We sturen automatisch een verificatiecode als tweestapsverificatie (2SV) al langer dan 72 uur is ingeschakeld in je account. Anders kun je Wachtwoord verzenden selecteren en in dat geval verzenden we een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van de registrant.

Zodra de wijzigingen zijn geaccepteerd, zie je een bevestiging dat het is gelukt. Het ontgrendelen kan tot 90 minuten duren.