Mijn domein naar een ander GoDaddy-account verplaatsen

Je kunt een domeinnaam overdragen van jouw GoDaddy-account naar een ander GoDaddy-account met een domeinaccountwijziging. Je domein komt niet in aanmerking voor een accountwijziging als een update van contactpersonen moet worden goedgekeurd, het binnen een dag verloopt, het is verlopen of als er al een accountwijziging wordt uitgevoerd.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Schakel het selectievakje in naast de domeinen die je naar een ander account wilt verplaatsen. Of klik op het pictogram van een vinkje en selecteer alle vakjes.
  3. Selecteer Eigendom > Verplaatsen naar een ander GoDaddy-account.
    selecteer verplaatsen naar ander account
  4. Voer het e-mailadres in van de nieuwe accounteigenaar.
  5. Bevestig het e-mailadres van de nieuwe accounteigenaar.
  6. (Optioneel) Voer de koper-ID in van de nieuwe accounteigenaar. Als je een koper-ID invoert, moet het e-mailadres dat je hebt ingevoerd overeenkomen met het e-mailadres van het account waarnaar je je domein verplaatst.
  7. Kies of je de huidige contactgegevens naar het nieuwe account wilt kopiëren. Als je ervoor kiest om de contactgegevens niet te kopiëren, moeten jij en de nieuwe domeineigenaar de wijzigingen goedkeuren.
  8. Selecteer Domein overdragen.

Opmerking: Als je domeinbescherming hebt voor je domein, moet je je identiteit verifiëren. We sturen automatisch een verificatiecode als tweestapsverificatie (2SV) al langer dan 72 uur is ingeschakeld in je account. Anders kun je Wachtwoord verzenden selecteren en in dat geval verzenden we een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van de registrant.

Je ontvangt een bevestigingsmelding waarin staat dat De overdracht wordt uitgevoerd..

Verplicht: Om de accountwijziging te voltooien, moet de ontvangende accounteigenaar zijn of haar e-mailadres controleren en de domeinnaam accepteren in zijn of haar account. Je hebt 10 dagen de tijd om het gehele proces af te ronden voordat je aanvraag verloopt.

Verwante stappen

• Vergeet niet dat als je ervoor kiest om de contactgegevens van het huidige domein niet te kopiëren, deze wijzigingen goedgekeurd moeten worden.

Meer info