Mijn DNS-instellingen weergeven

Je kunt naar de pagina DNS-beheer gaan om de DNS-instellingen te bekijken en bewerken voor domeinen die bij GoDaddy zijn geregistreerd. Open DNS-hosting om de DNS-instellingen te bekijken voor domeinen die DNS-gehost zijn maar die niet zijn geregistreerd bij GoDaddy.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Blader op de pagina Domeininstellingen naar Aanvullende instellingen en selecteer DNS beheren.
    selecteer DNS beheren
  4. Bekijk en bewerk je DNS-instellingen indien vereist.

Verwante stap

• Wil je je DNS-instellingen wijzigen? Je kunt alle gegevens bewerken, waaronder A-records, CNAMEs en MX-records.
  • Als je DNS wilt bekijken en bewerken voor een domein dat niet bij GoDaddy is geregistreerd, kun je DNS-hosting openen.