Beheerde WordPress Help

Mijn databasegegevens bekijken

Je kunt je Beheerde WordPress-database bekijken voor informatie over verbindingsreeksen, zoals de naam van de database, gebruikersnaam, wachtwoord en de hostnaam.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress de optie Alles beheren .
  3. Naast de website die je wilt bekijken, selecteer je Instellingen in hetmenupictogram menu.

menu met site -opties
  4. Selecteer Meer weergeven om het deelvenster uit te vouwen.
    toon meer
  5. Zoek de databasegegevens en selecteer Weergeven .
    databasegegevens