Help

SSL-certificaten Help

Mijn certificaataanvraag verifiëren


Voordat we je certificaat kunnen uitkeren, moeten we verifiëren dat je de domeinen beheert waarvoor je het certificaat aanvraagt. Bij uitgebreide en organisatievalidatiecertificaten moeten we ook je identiteit verifiëren en nagaan of je in aanmerking komt voor dat type certificaat.

We proberen de verificatie uit te voeren met informatie die we al hebben of die we van derden kunnen krijgen, zodat het proces sneller verloopt en je je met andere zaken kunt bezighouden. Als we meer informatie nodig hebben, neemt een lid van ons verificatieteam contact met je op en hoor je welke info nodig is om je certificaataanvraag goed te keuren.

We willen dat je je certificaat zo snel mogelijk ontvangt. Houd daarom een oogje op e-mails en telefoontjes van ons verificatieteam en geef de vereiste informatie zo snel mogelijk door. We keren certificaten gewoonlijk binnen 24 uur na ontvangst uit van de materialen die nodig zijn om het certificaat goed te keuren.

Bij alle certificaten ontvang je een e-mail zodra je certificaat is uitgekeerd.

Volgende stap

Nadat we je SSL-certificaat hebben afgegeven, zijn je volgende stappen afhankelijk van waar je het certificaat gebruikt.

Locatie Volgende stap
Primair domeinnaam op een GoDaddy-product We voltooien de SSL-installatie voor je als de SSL zich op het primaire domein van het hostingproduct bevindt. Je moet mogelijk het verkeer van je site doorverwijzen van HTTP naar HTTPS.
Add-on-domeinen, VPS, dedicated servers en andere hostingproviders

Stap 3, download je certificaat!


Wil je meer weten over het verificatieproces, dan ga je naar Verifieer mijn domeincontrole en geschiktheid voor een SSL -certificaat.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.