SSL-certificaten Help

Mijn certificaataanvraag verifiëren

Nadat je een SSL-certificaat hebt aangevraagd, moet je verifiëren of je alle domeinnamen in je aanvraag beheert.

Klik op de afbeelding die overeenkomt met het type SSL-certificaat dat je hebt aangeschaft:

(Niet wat jij ziet?)

Als je SSL-certificaat zich in hetzelfde GoDaddy-account bevindt als de domeinen in de aanvraag, hoef je niet te bewijzen dat je het domein beheert, dat doen wij voor je. Als je SSL-certificaat zich in een ander account bevindt dan de domeinen in de aanvraag, moet een van deze methoden worden gekozen om te bewijzen dat je de domeinen beheert:

• We sturen een verificatielink naar een lijst e-mailadressen op de domeinen. Het e-mailadres moet een van de volgende zijn: admin@, administrator@, hostmaster@, postmaster@, of webmaster@. Als je deze nog niet hebt ingesteld, moet je er een aanmaken en wij sturen je de koppeling binnen 24 uur. Door te klikken op de link bewijs je dat je het domein beheert.
  • Als je SSL-certificaat zich niet in hetzelfde account bevindt als je domeinen en je geen e-mailadres op de domeinen kunt instellen, moet je verifiëren dat je de domeinnamen beheert via DNS of HTML. Voor meer informatie over dit proces, zie Domeineigendom verifiëren (HTML of DNS) voor mijn SSL-certificaat .

Nadat je een van de domeincontrole-bewijsopties hebt afgerond, wordt je certificaat binnen 1 werkdag afgegeven. Onthoud dat handmatige verificatieprocessen afhankelijk zijn van je voltooiing van de taak, en dat het certificaat niet wordt afgegeven totdat je bewijst dat je de domeinnamen beheert.

Volgende stap

Nadat we hebben geverifieerd dat je de domeinnamen beheert en je SSL-certificaat hebben afgegeven, zijn je volgende stappen afhankelijk van waar je het certificaat gebruikt:

Locatie Volgende stap
Primair domeinnaam op een GoDaddy-product We voltooien de SSL-installatie voor je, zolang de SSL zich op het primaire domein van het hostingproduct bevindt. Je moet mogelijk het verkeer van je site doorverwijzen van HTTP naar HTTPS.
Add-on-domeinen, VPS, dedicated servers en andere hostingproviders

Stap 3, download je certificaat!

Volg de volgende stappen nadat je een Deluxe zekerheid-SSL-certificaat aanvraagt:

1. Bewijs dat je de domeinnaam (domeinnamen) beheert.
  2. Verifieer je identiteit, adres en telefoonnummer.

Als je een Uitgebreide validatie-certificaat hebt aangevraagd, moet je ook verifiëren of je bedrijf in aanmerking komt voor uitgebreide validatie.

Bewijs dat je het domeinnaam (de domeinen) beheert

Als je SSL-certificaat zich in hetzelfde GoDaddy-account bevindt als de domeinen in de aanvraag, hoef je niet te bewijzen dat je het domein beheert, dat doen wij voor je. Als je SSL-certificaat zich in een ander account bevindt dan de domeinen in de aanvraag, moet een van deze methoden worden gekozen om te bewijzen dat je de domeinen beheert:

• We sturen een verificatielink naar een lijst e-mailadressen op de domeinen. Het e-mailadres moet een van de volgende zijn: admin@, administrator@, hostmaster@, postmaster@, of webmaster@. Als je deze nog niet hebt ingesteld, moet je er een aanmaken en wij sturen je de link binnen 24 uur. Door te klikken op de link bewijs je dat je het domein beheert.
  • Als je SSL-certificaat zich niet in hetzelfde account bevindt als je domeinen en je geen e-mailadres op de domeinen kunt instellen, moet je verifiëren dat je de domeinnamen beheert via DNS of HTML. Voor meer informatie over dit proces, zie Domeineigendom verifiëren (HTML of DNS) voor mijn SSL-certificaat .

Je identiteit bewijzen

Je bewijst je identiteit door onze documenten te sturen die de volgende informatie bevatten:

• Je naam of de naam van de organisatie
  • Adres
  • Telefoonnummer (hier bellen we naartoe voordat we je certificaat uitgeven)

Het soort documenten dat we accepteren is afhankelijk van of het certificaat wordt uitgegeven aan een persoon of een organisatie. Een lid van ons verificatieteam neemt contact met je op voor deze documentatie.

Personen

• Foto-ID uitgegeven door de overheid
  • Een rekening van het nutsbedrijf of een bankafschrift of creditcardafschrift waarop je adres en telefoonnummer staat

Organisaties

• Zakelijke licentie
  • Omzetbelasting- en gebruiksbelastingcertificaat (alleen het nummer of de FEIN kunnen we niet accepteren)
  • "Doing Business As"-documentatie (DBA)
  • "Fictitious-name"-documentatie
  • Certificaat/licentie bedrijfsbelasting
  • Certificaat belastingvrijstelling non-profit organisatie
  • Statuten
  • Een rekening van het nutsbedrijf of een bankafschrift of creditcardafschrift waarop je adres en telefoonnummer staat
  • Een verklaring van een advocaat of CPA

Hoelang duurt het proces voor een Deluxe zekerheid-certificaat?

Als we je documentatie hebben ontvangen, verwerken we de aanvraag binnen 3 werkdagen.

Verifiëren of je in aanmerking komt voor uitgebreide registratie

Een lid van ons verificatieteam neemt contact met je op voor de vereiste documentatie voor het afgeven van het certificaat. Documentatieaanvragen kunnen het volgende omvatten:

• Zakelijke licentie
  • "Doing Business As"-documentatie (DBA)
  • "Fictitious-name"-documentatie
  • Statuten
  • Certificaataanvraag ondertekend door aanvrager certificaat en goedkeurder certificaat
  • Ondertekende contractovereenkomst voor alle initiële aanvragen en wijzigingen aan geautoriseerde ondertekenaar
  • Notariële persoonlijke verklaring (voor niet-NV's of BV's)
  • Notariële rechtstreekse verklaring (voor niet-NV's of BV's)
  • Notariële kopie van de foto-ID gebruikt voor identiteitsvalidatie (voor niet-NV's of BV's)
  • Geverifieerd juridisch advies of gecertificeerde brief van een registeraccountant, afhankelijk van de resultaten van andere validatiemethoden

Hoelang duurt het proces voor een Uitgebreide validatie-certificaat?

Het volledige verificatieproces voor uw bedrijfsregistratie kan enkele weken duren.

Hulp nodig?

Als je ondersteuning nodig hebt bij het voltooien van de domeincontrole-opties of voor welke documentatie nodig is, moet je contact opnemen met de klantondersteuning.

Volgende stap

Wanneer we hebben geverifieerd dat je de domeinnaam beheert, is de volgende stap afhankelijk van waar je het certificaat gebruikt:

Locatie Volgende stap
Primair domeinnaam op een GoDaddy-product We voltooien de SSL-installatie voor je, zolang de SSL zich op het primaire domein van het hostingproduct bevindt. Je moet mogelijk het verkeer van je site doorverwijzen van HTTP naar HTTPS.
Add-on-domeinen, VPS, dedicated servers en andere hostingproviders

Stap 3, download je certificaat!