SSL-certificaten Help

Mijn certificaat van een nieuwe sleutel voorzien

Je moet je certificaat een nieuwe sleutel geven wanneer:

• Je server crasht.
  • Je je privésleutel kwijtraakt.
  • Je je website naar een nieuwe server verplaatst.
  • Wijzig het domein van je SSL.
  • Je de uitgevende organisatie van je SSL-certificaat wilt wijzigen. Zie
    voor meer informatie.
Verplicht:
  • Voordat je je SSL-certificaat een nieuwe sleutel kunt geven, moet je een nieuwe certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereren op je webserver. Zie Een CSR (certificaatondertekeningsaanvraag genereren. voor instructies.
  • Trek het certificaat niet in, tenzij je zeker weet dat je het bestaande certificaat wilt annuleren. Wanneer je het intrekt, wordt het SSL-tegoed geannuleerd en kun je het certificaat geen nieuwe sleutel geven.
  • Nadat je je certificaat een nieuwe sleutel hebt gegeven moet je je nieuwe certificaat binnen 72 uur downloaden en installeren om je server beveiligd te houden als het oude certificaat wordt beëindigd.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar de pagina Mijn producten.
  2. Klik onder SSL-certificaten naast het certificaat dat je wilt gebruiken op Beheren.
    Beheren
  3. Op de pagina Certificaatinformatie klik je op Nieuwe sleutel en beheren.
    Beheren
  4. Klik op Certificaat nieuwe sleutel geven.
    Certificaat nieuwe sleutel geven
  5. Plak in het veld Certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) je nieuwe CSR, inclusief ----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST---- en ----END CERTIFICATE REQUEST----, en klik vervolgens op Opslaan.
    CSR plakken
  6. Klik op Alle opgeslagen wijzigingen verzenden.

Je certificaat met nieuwe sleutel wordt beschikbaar vlak nadat de nieuwe CSR is verzonden en we zullen je een e-mail sturen als het certificaat beschikbaar is.

Volgende stappen

• Nadat je de afgifte-e-mail ontvangt, moet je je certificaat met nieuwe sleutel downloaden.
  • Je moet het SSL certificaat binnen 72 uur na afgifte installeren om je server beveiligd te houden.