SSL-certificaten Help

Mijn certificaat van een nieuwe sleutel voorzien

Opmerking: Als het recente beveiligingsincident bij klanten van beheerde WordPress gevolgen voor je had en je gebruikt:
 • Het geïntegreerde SSL-certificaat: dit is de SSL die onderdeel was van je Managed WordPress-abonnement. We zijn dat certificaat automatisch aan het voorzien van een nieuwe sleutel en installeren het opnieuw. Je hoeft verder niets te doen.
 • Een afzonderlijk SSL-certificaat: een certificaat dat je afzonderlijk van je Managed WordPress-abonnement hebt gekocht. Volg de aanwijzingen in het artikel Een nieuwe sleutel uitgeven voor mijn afzonderlijke SSL-certificaat van beheerde WordPress.

Je moet je certificaat een nieuwe sleutel geven wanneer:

Verplicht:
 • Voordat je je SSL-certificaat een nieuwe sleutel kunt geven, moet je een nieuwe certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereren op je webserver. Zie Een CSR (certificaatondertekeningsaanvraag genereren. voor instructies.
 • Trek het certificaat niet in, tenzij je zeker weet dat je het bestaande certificaat wilt annuleren. Wanneer je het intrekt, wordt het SSL-tegoed geannuleerd en kun je het certificaat geen nieuwe sleutel geven.
 • Nadat je je certificaat een nieuwe sleutel hebt gegeven moet je je nieuwe certificaat binnen 72 uur downloaden en installeren om je server beveiligd te houden als het oude certificaat wordt beëindigd.
 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer Beheren voor het certificaat waar je een nieuwe sleutel voor wil.
 3. Selecteer Je certificaat een nieuwe sleutel geven.
 4. Plak in het veld Certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) je nieuwe CSR, inclusief ----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST---- en ----END CERTIFICATE REQUEST----, en klik vervolgens op Wijziging toevoegen.
 5. Selecteer Alle wijzigingen verzenden.

Je certificaat met nieuwe sleutel wordt beschikbaar vlak nadat de nieuwe CSR is verzonden en we zullen je een e-mail sturen als het certificaat beschikbaar is.

Volgende stappen

 • Nadat je de afgifte-e-mail ontvangt, moet je je certificaat met nieuwe sleutel downloaden.
 • Je moet het SSL certificaat binnen 72 uur na afgifte installeren om je server beveiligd te houden.

Meer informatie