Websites + Marketing Help

Mijn bestellingen verzenden

Gefeliciteerd met je verkoop! Je bent nu klaar om je bestellingen af te handelen en te verzenden.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Open je producten vanaf je Dashboard:
    • Ga in Website Builder naar Winkel en selecteer Bestellingen.
      Ga in Website + Marketing naar Winkel en vervolgens naar Bestellingen
    • Ga in Premium webwinkel naar Verkoop en selecteer Bestellingen.
      Ga in Premium webwinkel naar Verkoop en vervolgens naar Bestellingen
  4. Selecteer een betaald bestelnummer en open deze.
  5. Selecteer Verzendlabel maken om je te registreren voor of om je aan te melden bij Shippo.
  6. Opmerking: Shippo gaat niet over de verzendkosten. Je moet verzendkosten toevoegen voor je producten.

7. Klik op Label maken.
  8. Opmerking: Als een nieuwe bestelling niet wordt weergegeven in de Shippo-lijst, gebruik de link Bestellingen synchroniseren in de rechterbovenhoek. Als de nieuwe bestelling nog steeds niet te zien is, moet je je browser vernieuwen. Als Shippo de bestelling heeft opgedeeld, wordt dit niet weergegeven op de labeloptie.

9. Voer de Transporteur en het Trackingnummer in.
    Voer de trackinggegevens in en handel de bestelling af
  10. Selecteer Verzenden. Je bestelling is nu afgehandeld en de klant ontvangt een e-mail waarin staat dat hun bestelling is verzonden.