Websites + Marketing Help

Mijn bestellingen afdrukken en downloaden

Druk bestellingen af om als facturen of pakbonnen te versturen, of download de bestellingen voor je eigen administratie. Bestellingen worden gedownload als .csv-bestanden (Comma Separated Values), die zichtbaar zijn met de meeste spreadsheet-programma’s zoals Excel.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Open je producten vanaf je Dashboard:
    • Ga in Website Builder naar Winkel en selecteer Bestellingen.
      Ga in Website + Marketing naar Winkel en vervolgens naar Bestellingen
    • Ga in Premium webwinkel naar Verkoop en selecteer Bestellingen.
      Ga in Premium webwinkel naar Verkoop en vervolgens naar Bestellingen
  4. Als je bepaalde bestellingen wilt afdrukken of opslaan, dan kies je de bestelling(en) en selecteer je Afdrukken.
    Selecteer je bestelling en selecteer afdrukken
  5. Kies of je de prijs wilt verbergen, bijvoorbeeld voor een pakbon. Selecteer vervolgens Voorbeeld om de factuur in een nieuw tabblad te openen.
  6. Druk de bestelling af of sla deze op via je browser.
  7. Als je meerdere bestellingen wilt downloaden, selecteer je Downloaden.
    Selecteer Downloaden
  8. Kies het datumbereik en de details van je bestellingen en selecteer Downloaden. (Er wordt een .csv-bestand naar je e-mailadres gestuurd.)
  9. Opmerking: Je kunt geen specifieke bestellingen kiezen om te downloaden. Om de bestellingen te kiezen die je wilt, moet je filteren en vervolgens kun je het bestand downloaden.