Help

Account Beheer Help

Mijn account sluiten (voor inwoners van de Europese Economische Ruimte)

Opmerking: De informatie in dit artikel is van toepassing voor inwoners van de Europese Economische Ruimte (EER) ter ondersteuning van de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Dit artikel is niet van toepassing als je niet in de EER woont.

Waarschuwing: Als je je account wilt sluiten, moet je eerst alle producten die bij het account horen verwijderen en vervolgens 24 uur wachten voordat je verdergaat. Het sluiten van je account kan niet ongedaan worden gemaakt. Nadat we je gegevens hebben verwijderd, kunnen we deze niet weer terughalen.

Volg deze stappen als je je GoDaddy-account volledig en definitief wilt sluiten.

  1. Log in bij uw GoDaddy-account en selecteer vervolgens Accountinstellingen > Contactvoorkeuren.
    contactvoorkeuren selecteren voor mijn account
  2. Klik in het gedeelte Account op Bewerken.
    klik op bewerken om mijn account te sluiten
  3. Klik onder Bevestigen op Ik begrijp dat deze actie niet ongedaan kan worden gemaakt.

    Opmerking: Als je alle producten die bij het account horen nog niet hebt verwijderd, doe dit dan voordat je verdergaat. Hierna moet je 24 uur wachten voordat je je account kunt sluiten.

  4. Klik op Account sluiten. Als dit voltooid is, krijg je een bericht te zien dat het gelukt is.

    Opmerking: Voor zover nodig op basis van legitieme doeleinden om aan onze bedrijfsverplichtingen te voldoen, zoals die welke nodig zijn voor het bijhouden van documenten en andere juridische doeleinden, kunnen bepaalde gegevens worden bewaard in overeenstemming met ons documentbewaarbeleid.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.