Help

Accountbeheer Help

Mijn account sluiten

Volg deze stappen als je je GoDaddy-account volledig en definitief wilt sluiten.

Waarschuwing: Als je je account wilt sluiten, moet je eerst alle producten die bij het account horen verwijderen en vervolgens 24 uur wachten voordat je verdergaat. Het sluiten van je account kan niet ongedaan worden gemaakt. Nadat we je gegevens hebben verwijderd, kunnen we deze niet weer terughalen.
 1. Ga naar je GoDaddy- pagina Contactvoorkeuren. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden bij je account.
 2. Klik in de sectie Account op Bewerken.
  klik op bewerken om mijn account te sluiten
 3. Klik onder Bevestigen op Ik begrijp dat deze actie niet ongedaan kan worden gemaakt.

  Als je alle producten die bij het account horen nog niet hebt verwijderd, doe dit dan voordat je verdergaat. Hierna moet je 24 uur wachten voordat je je account kunt sluiten.

  Waarschuwing: Je hebt geen recht meer op restituties als je je account hebt gesloten. Als je in aanmerking komt voor een restitutie, neem je contact op met support om een restitutie aan te vragen voordat je je account sluit. Zodra je account is gesloten, worden je accountgegevens verwijderd en kom je niet meer in aanmerking voor een restitutie zoals anderszins toegestaan in ons Restitutiebeleid.
 4. Klik op Account sluiten. Als dit voltooid is, krijg je een bericht te zien dat het gelukt is.

  Opmerking: Voor zover nodig op basis van legitieme doeleinden om aan onze bedrijfsverplichtingen te voldoen, zoals die welke nodig zijn voor het bijhouden van documenten en andere juridische doeleinden, kunnen bepaalde gegevens worden bewaard in overeenstemming met ons documentbewaarbeleid.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.