Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Accountbeheer Help

Mijn account sluiten

Als je je GoDaddy-account sluit, wordt alle bijbehorende informatie verwijderd.


Waarschuwing: Accountsluitingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt. Nadat we je gegevens hebben verwijderd, kunnen we deze niet weer terughalen.
  1. Voordat je je account sluit, moet je eerste alle producten die bij je account horen verwijderen. Wacht minstens 24 uur voor je verder gaat met de volgende stap.
  2. Ga na 24 uur naar de pagina Contactvoorkeuren van GoDaddy. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  3. Onder Account selecteer je Bewerken.
    selecteer bewerken
  4. Vink het selectievakje naast Ik begrijp dat deze actie niet ongedaan kan worden gemaakt aan.
    selecteer het selectievakje
    • We herinneren je er op dat moment aan om al je producten uit je account te verwijderen, als je dat nog niet hebt gedaan. Je moet daarna minstens 24 uur wachten voor je verder gaat met het sluiten van je account.
    Waarschuwing: Je kunt geen restitutie meer aanvragen zodra je je account hebt gesloten. Als je in aanmerking komt voor een restitutie, neem je contact op onze en GoDaddy-experts om een restitutie aan te vragen voordat je je account sluit. Zodra je account is gesloten, worden je accountgegevens verwijderd en kom je niet meer in aanmerking voor een restitutie zoals anderszins toegestaan in ons restitutiebeleid .
  5. Selecteer Account sluiten. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven zodra je account is gesloten.

Opmerking: Voor zover nodig op basis van legitieme doeleinden om aan onze bedrijfsverplichtingen te voldoen, zoals die welke nodig zijn voor het bijhouden van documenten en andere juridische doeleinden, kunnen bepaalde gegevens worden bewaard in overeenstemming met ons documentbewaarbeleid.

Meer informatie