Accountbeheer Help

Mijn account sluiten

Als je je GoDaddy-account sluit, wordt alle bijbehorende informatie verwijderd.

Waarschuwing: je kunt geen restitutie meer aanvragen zodra je je account hebt gesloten. Als je in aanmerking komt voor een restitutie, neem je contact op onze en GoDaddy-experts om een restitutie aan te vragen voordat je je account sluit. Zodra je account is gesloten, worden je accountgegevens verwijderd en kom je niet meer in aanmerking voor een restitutie zoals anderszins toegestaan in ons restitutiebeleid.
Waarschuwing: accountsluitingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt. Nadat we je gegevens hebben verwijderd, kunnen we deze niet weer terughalen.
Vereist: voordat je je account sluit, moet je eerst alle producten die bij je account horen verwijderen. Wacht tenminste 24 uur voordat je deze stappen volgt.
  1. Zijn er meer dan 24 uur verstreken sinds je alle producten hebt verwijderd, dan ga je naar de pagina Contactvoorkeuren van GoDaddy. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Klik in de sectie Privacy op Account.
  3. Lees alle informatie in het bericht over Account sluiten.
  4. Vink het selectievakje naast Ik begrijp dat deze actie niet ongedaan kan worden gemaakt aan en selecteer daarna Account sluiten.
    • Als er geen resterende producten in je account aanwezig zijn, wordt er een bevestigingsbericht weergegeven zodra je account is gesloten.
    • Als er nog producten in je account aanwezig zijn, krijg je van ons een herinnering om deze producten te verwijderen. Je moet daarna minstens 24 uur wachten voor je probeert je account te sluiten.

Opmerking: Voor zover nodig op basis van legitieme doeleinden om aan onze bedrijfsverplichtingen te voldoen, zoals die welke nodig zijn voor het bijhouden van documenten en andere juridische doeleinden, kunnen bepaalde gegevens worden bewaard in overeenstemming met ons documentbewaarbeleid.

Meer informatie