Websitebeveiliging en back-ups Help

Mijn account instellen

Als je Websitebeveiliging al hebt aangeschaft, moet je het instellen voordat je je site kunt scannen op kwetsbaarheden of problemen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Instellen.
  3. Selecteer de domeinnaam die je wilt gebruiken en klik dan op Aan de slag met Websitebeveiliging.

Volgende stap

De volgende stappen hangen af van enkele variabelen:

• Als je een Essentieel, Deluxe, Expres, of Ultiem-account hebt en je momenteel malware op je website hebt, moet je een verzoek om malware te verwijderen indienen.
  • Als de DNS voor je website ergens anders wordt gehost en je hebt een Deluxe, Expres of Ultiem-account, moet je handmatig je Firewall webtoepassing (WAF) configureren.