Upgrade mijn domeinbescherming

Upgrade je domeinbescherming en verhoog de beveiliging van je domein. Alle domeinen die bij GoDaddy zijn geregistreerd, worden automatisch vervangen door proxygegevens via onze privacyserviceprovider, Domains By Proxy & reg ;. Deze proxygegevens worden naar het register gestuurd en weergegeven in de WHOIS -directory van GoDaddy.

1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen waarvoor je de upgrade uitvoert. Of selecteer het pictogram van het vinkje en Selecteer alles.
  3. Selecteer Eigendom > Upgrade Domeinbescherming .
    upgrade domeinbescherming
  4. Bekijk de opties voor het upgraden en kies het abonnement dat je wilt.
  5. Selecteer Bevestigen en betaal.

Het kan tot 90 minuten duren voordat deze wijzigingen zijn doorgevoerd.

Verwante stappen

• Alle domeinen die zijn geregistreerd bij GoDaddy hebben ook een privé, uniek e -mailadres dat wordt gebruikt wanneer anderen contact willen opnemen met de domeinhouder. Je kunt dit e -mailadres zo instellen dat het berichten doorstuurt naar je favoriete e -mailaccount.
  • Controleer de contactgegevens van je domein om er zeker van te zijn dat je gegevens correct en up-to-date zijn.