Mijn abonnement voor domeinbescherming upgraden

Upgrade je abonnement voor domeinbescherming en verbeter de beveiliging van je domeinnaam. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen voor bescherming. Ga dus voor de optie die het beste bij je past.

1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen waarvoor je de upgrade uitvoert. Of selecteer het pictogram van het vinkje en Selecteer alles.
  3. Selecteer Eigenaarschap en dan Privacybescherming upgraden.
    domeinbescherming upgraden
  4. Bekijk de opties voor het upgraden en kies het abonnement dat je wilt.
  5. Selecteer Bevestigen en betaal.

Het kan tot 24-48 uur duren voordat de bijgewerkte contactinformatie wordt weergegeven in de WHOIS-database van GoDaddy.

Verwante stap

Meer informatie

• Voor sommige domeinnamen, zoals ccTLD's, gelden mogelijk speciale vereisten voor domeinbescherming.