Mijn abonnement voor domeinbescherming verlagen

Verlaag je domeinbescherming naar onze optie voor volledige domeinbescherming, of ga helemaal terug naar alleen privacy van domeinen. De contactgegevens van je domein zullen niet te zien zijn in de openbare WHOIS-database behalve als je privacy van domeinen uitgeschakeld staat. Je hoeft je domeinbescherming niet te verlagen voordat je je domein overdraagt of verwijdert — wij zullen je identiteit verifiëren om deze acties te kunnen autoriseren.

1. Meld je aan bij de Domeinportfolio van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam en wachtwoord.)
  2. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je wilt bijwerken. Of selecteer het selectievakje naast de domeinnaam en klik dan op alles selecteren.
    schermafdruk van meerdere domeinen die staan geselecteerd
  3. Selecteer beschermde abonnementen uit het actiemenu en selecteer vervolgens beschermde abonnementen verlagen.
    • Afhankelijk van de grootte van je scherm, moet je mogelijk het menu Meer aanklikken en naar beneden scrollen om beschermde abonnementen te zien staan.
  4. Bekijk de opties voor beschermde abonnementen en selecteer de beste optie voor jou.
    • Als je al op het volledige domeinbeschermingsabonnement zit, zullen we je standaard verlagen naar de optie voor geen bescherming, aangezien dat het laagst mogelijke abonnement dat beschikbaar is.
  5. Selecteer verlagen bevestigen en selecteer vervolgens doorgaan en verifiëren.
  6. Verifieer je identiteit door de unieke code die we je toesturen in te voeren. Als je tweestapsverificatie (2VS) ten minste 24 uur is ingeschakeld in je account, voer dan de code in die we je hebben gestuurd via sms of een authenticatie-app. Of voer het eenmalige wachtwoord in dat we hebben gestuurd naar het e-mailadres van de geregistreerde.
  7. Selecteer verifiëren om het verlagen van je domeinbescherming te voltooien.

Nadat de wijzigingen zijn opgeslagen, zie je een bevestiging dat het is gelukt. Het kan tot wel 90 minuten duren voordat je updates te zien zijn in je account.