Mijn abonnement voor domeinbescherming downgraden

Je kunt je abonnement voor domeinbescherming altijd downgraden. Als je downgradet naar basisbescherming van je privacy, worden de aanvullende functies van volledige bescherming verwijderd, waaronder het privéadres voor e-mail. Verder wordt de contactinformatie in de WHOIS-database van GoDaddy niet meer vervangen door proxygegevens. Ook ben je niet meer beschermd tegen pogingen tot overnamen en mislukte verlengpogingen. Als je downgradet van het abonnement voor ultieme bescherming, wordt de service voor Webbeveiliging Basis van die domeinnaam ook verwijderd.

1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen waarvoor je de downgrade uitvoert. Of selecteer het pictogram van het vinkje en Selecteer alles.
  3. Selecteer Eigenaarschap en dan Privacybescherming downgraden.
    domeinbescherming downgraden
  4. Bekijk de opties voor het downgraden en kies het abonnement dat je wilt.
  5. Selecteer Bevestigen.
  6. Verifieer je identiteit. Als je tweestapsverificatie hebt ingeschakeld, sturen we je via een sms of een app voor verificatie de verificatiecode. Heb je tweestapsverificatie niet ingeschakeld, dan kun je ook de optie voor het eenmalige wachtwoord gebruiken.
  7. Voer de verificatiecode in en selecteer Verifiëren.

Zodra de wijzigingen zijn geaccepteerd, zie je een bevestiging dat het is gelukt. Het kan tot 90 minuten duren voordat deze wijzigingen zijn doorgevoerd.

Verwante stap

• Voor informatie over het in aanmerking komen voor restitutie, zie ons restitutiebeleid.