Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn aanmeldingsformulier voor e-mailmarketing van GoDaddy wijzigen

Voeg een inschrijvingsformulier voor e -mailmarketing toe aan je site om je bezoekers ertoe te brengen zich aan te melden voor promotionele e -mails. Zo kun je het contactformulier aanpassen met de sectie Abonneren .

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
 3. Selecteer Website bewerken .
 4. Schuif naar beneden op de pagina naar je abonneergedeelte en selecteer deze.
  Opmerking: Als je nog geen abonnementssectie hebt toegevoegd, selecteer jeSectieknop toevoegen in de websitebouwer. waar je er een wilt toevoegen en zoek naar Abonneren in het menu Sectie toevoegen .
 5. Gebruik de velden in het deelvenster Abonneren om de kop van de sectie aan te passen, het bericht dat abonnees te zien krijgen na het abonneren en het label van de registratieknop.
 6. Om een andere lay -out voor abonneren te kiezen, selecteer je Lay -out in het zijbalkmenu en kies je vervolgens een lay -out in het rechterdeelvenster.
  Opmerking: Veeg op mobiele apparaten naar rechts of links onder de huidige lay -out om andere lay -outstijlen te bekijken.
 7. (Optioneel) Vervang de achtergrondafbeelding van je lay -out door naar de onderkant van het zijbalkmenu te scrollen en Achtergrondafbeelding te selecteren.
 8. Als je klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, selecteer je Publiceren .
 9. Als je wilt testen hoe het inschrijvingsproces voor de bezoekers van je site werkt, selecteer je Site weergeven of je selecteert je webadres boven het voorbeeld van je site in de website -editor.
 10. Wanneer je site wordt weergegeven, scrol je naar het gedeelte Abonneren, voer je je e -mailadres in en selecteer je de knop die je hebt gepersonaliseerd om je e -mail te verzenden.
 11. Controleer je e -mailaccount op de bevestigingsmail, selecteer de link erin en je wordt toegevoegd aan de e -maillijst van je site.

Meer informatie