Mijn aangepaste hostnamen toevoegen

Registreer je eigen hostnamen om aangepaste naamservers te maken voor je domeinen die geregistreerd staan bij GoDaddy. Het maximumaantal hostnamen dat je toe kunt voegen, wordt bepaald door het TLD-register.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    domein selecteren
  3. Selecteer DNS beheren onder Aanvullende instellingen.
  4. Selecteer Hostnamen in het menu menupictogram Meer Meer.
    selecteer secundaire DNS
  5. Selecteer TOEVOEGEN.
  6. Voer de Hostnaam en het IP-adres in de daarvoor bestemde velden in. Neem je domeinnaam niet op in het veld voor de Hostnaam, deze is al toegevoegd.
  7. Selecteer Opslaan wanneer je klaar bent.

Je kunt de nieuwe hostnamen meestal binnen 90 minuten gebruiken. We sturen je een e-mail als ze klaar zijn. Daarna kun je de naamservers wijzigen en je nieuwe hostnamen gebruiken.