Mij website publiceren

Nadat je je website hebt gecontroleerd en je ervoor hebt gezorgd dat deze er precies zo uitziet als jij wilt, kun je deze publiceren.

Als je een pakket van het type Zakelijk, Zakelijk Plus of Webwinkel gebruikt, worden eventueel vanaf de site verzonden gegevens nadat deze is gepubliceerd, versleuteld met een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer). Dit werkt alleen voor domeinen die beheerd worden door GoDaddy, niet voor externe domeinen. Ontdek hoe je het volgende kunt doen: Mijn plan bijwerken.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
 2. Klik op Bewerken.
  Klik op Bewerken
 3. Verander de dingen die je aan je website wilt veranderen.
 4. Eventuele wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus klik als je klaar bent op Voorbeeld weergeven.
 5. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).

  Als je nog ongebruikte GoDaddy-domeinen hebt, kun je het menu Mijn domein gebruiken om één van die domeinen te gebruiken in plaats van het gratis [sitenaam].godaddy.sites.com-domein dat je bij je website krijgt.
  Kies een ongebruikt domein

 6. Klik op Site publiceren.

  Zodra je website gepubliceerd is, zul een lijst van domeinen zien die vergelijkbaar zijn met de naam van jouw website en die je kunt kopen als je dat wilt.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.