Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mij website publiceren

Nadat je je website hebt beoordeeld en er precies zo uitziet als jij wilt, kun je deze publiceren. De eerste keer dat je publiceert, wordt je mogelijk gevraagd om je site aan een domein te koppelen. De kosten van een domeinnaam staan los van de kosten van hosting. ( Vergelijk pakketten en prijzen .)

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Breng de gewenste wijzigingen aan de site aan. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
  5. Selecteer Voorbeeld om je site zowel in desktopversie als in mobiele versie te bekijken. Voor de meeste websites bekijkt ongeveer 65% van de bezoekers van uw website of meer uw site op een mobiel apparaat of een tablet.
  6. Als je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, selecteer je Site publiceren of Publiceren.
  7. Ga door met het aanbrengen van wijzigingen op je site. Je wijzigingen worden automatisch lokaal opgeslagen terwijl je werkt, maar je moet je site elke keer opnieuw publiceren als je wilt dat de wereld je wijzigingen ziet.

Opmerking: zodra je site is gepubliceerd, worden alle gegevens die vanaf je site worden verzonden, versleuteld met een SSL -certificaat (Secure Sockets Layer). Alle Website Builder -websites bevatten SSL -certificaten. Het is niet nodig om een certificaat van een derde te installeren.