Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mij website publiceren

Nadat je je website hebt gecontroleerd en je ervoor hebt gezorgd dat deze er precies zo uitziet als jij wilt, kun je deze publiceren.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Klik op Site bewerken.
  4. Verander de dingen die je aan je website wilt veranderen.
  5. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  6. Als je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren of Publiceren.
  7. Ga door met het aanbrengen van wijzigingen op je site. Je wijzigingen worden automatisch lokaal opgeslagen terwijl je werkt, maar je moet je site elke keer opnieuw publiceren als je wilt dat de wereld je wijzigingen ziet.

Opmerking: zodra je site is gepubliceerd, worden alle gegevens die vanaf je site worden verzonden, versleuteld met een SSL -certificaat (Secure Sockets Layer). Alle Website Builder -websites bevatten SSL -certificaten. Het is niet nodig om een certificaat van een derde te installeren.