Help

Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Migreer mijn WordPress -site handmatig

Het handmatig verplaatsen van een WordPress -site naar je Pro Beheerde WordPress -account is ingewikkeld en kan verwarrend zijn als je de weg niet kent met een aantal stukjes software die doorgaans door IT -mensen worden gebruikt, met name een FTP -client zoals FileZilla, een SSH -client zoals Terminal, de oude opdrachtregelinterface, en phpMyAdmin, een app voor databasebeheer.

Opmerking: geef jezelf 30-60 minuten om alle zes de delen te voltooien.

Deze procedure helpt je bij het handmatig verplaatsen van een WordPress -site naar je GoDaddy Pro beheerde WordPress -account. Deze procedure werkt mogelijk niet voor het verplaatsen van een WordPress -site naar een andere hostingomgeving. Probeer deze procedure alleen als de automatische migratietool je WordPress-site niet zelf kan verplaatsen.

Het handmatig verplaatsen van een WordPress -site naar je Beheerde WordPress -account bestaat uit deze zes delen:

Opmerking: bij elk van deze onderdelen wordt ervan uitgegaan dat je al een Pro Managed WordPress -account hebt .

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.