Migreer mijn website in GoDaddy Pro naar een andere server

Je kunt een website naar een andere server migreren door een back -up te gebruiken die is gemaakt in GoDaddy Pro.

Opmerking: je moet Premium back -ups inschakelen om de website te klonen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en klik op Back -ups .
    Open back -ups
  4. Selecteer de datum van de back -up en klik op de back -up in het gedeelte Naam back -up.
  5. Klik op Klonen en klik vervolgens op Zelfde domein op een nieuwe server .
  6. Typ het doel -IP -adres of de tijdelijke URL en klik vervolgens op URL testen .
  7. Vul het formulier Verbindingsinformatie in met de FTP- en databasegegevens van de bestemming.

Opmerking: we raden je aan om verschillende databases te gebruiken voor de bron- en doelwebsites. Als je dezelfde database gebruikt, gebruik dan een ander databasevoorvoegsel voor de bestemming.

8. Klik op Inloggegevens testen .

Opmerking: als de test niet is geslaagd, controleer je de informatie die je hebt ingevuld.

9. Optioneel: Vul Nieuw beheerdersformulier in. Als het formulier leeg wordt gelaten, wordt WordPress -beheerder uit de back -up gebruikt.
  10. Optioneel: Typ het nieuwe databasevoorvoegsel in de sectie Voorvoegsel wijzigen. Als dit leeg wordt gelaten, wordt het voorvoegsel van de bronwebsite gebruikt.
  11. Optioneel: Schakel Zichtbaarheid voor zoekmachines in of uit. Deze optie is standaard ingesteld op Niet wijzigen .
  12. Klik op Klonen .