Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Migreer mijn e -mail naar Microsoft 365

Gefeliciteerd, je hebt besloten om je e -mailservice te migreren naar Microsoft 365! Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens het migreren vanaf een andere serviceprovider, zoals Google of Yahoo.

Verplicht: Annuleer je huidige e -mailservice niet voordat je migratie naar Microsoft 365 is voltooid. Het moet actief zijn tijdens je migratie.

Bereid je voor op de migratie

Hier zijn een paar dingen die je moet overwegen voordat je een migratieverzoek indient:

 • Welke mailboxen migreren naar Microsoft 365?
 • Is je huidige e -mailservice nog steeds actief?
 • Hebben alle gebruikers hun gebruikersnaam en wachtwoord voor de mailboxen vanwaar u migreert?
 • Worden je DNS en naamservers afgehandeld door GoDaddy of een extern bedrijf? En heb je er toegang toe?
Stap 1: Stel de mailboxen in

Voordat je met de migratie begint, moet je de mailboxen instellen die je wilt gebruiken op Microsoft 365. Stel Microsoft 365-accounts in voor de gebruikers die je wilt migreren, evenals gloednieuwe mailboxen.

Voltooi deze stappen om er zeker van te zijn dat je mailboxen klaar zijn voor migratie:

 1. Bepaal wat type e -mailabonnementen en hoeveel gebruikersaccounts je nodig hebt. Zorg ervoor dat je de nieuwe e -mailabonnementen vergelijkt met de huidige opslag van de accounts die je gaat migreren.
 2. Maak mailboxen voor elke gebruiker.
  • Als je DNS of naamservers zich in je GoDaddy -account bevinden, wordt je domein automatisch geverifieerd. Verwissel de MX -records pas als je klaar bent om e -mail te ontvangen in je nieuwe mailboxen.
  • Als je DNS of naamservers extern of in een ander GoDaddy -account worden beheerd, moet je een TXT -record toevoegen om het domeineigendom te verifiëren . Je ontvangt tijdens het migratieproces e -mailmeldingen.
 3. Stuur je gebruikers hun nieuwe aanmeldingsgegevens om ervoor te zorgen dat ze toegang hebben tot hun nieuwe postvak.
  • Ze kunnen zich op elk moment aanmelden bij hun nieuwe account nadat hun wachtwoord is gemaakt, maar hun e -mailgegevens worden pas weergegeven als je de DNS -records hebt bijgewerkt of het migratieproces hebt gestart. Moedig alle gebruikers aan om hun webmail op een bepaald moment te openen voordat de migratie is voltooid.

Als je hulp nodig hebt bij het instellen van je nieuwe accounts of een van de add-ons voor e-mail (geavanceerde e-mailbeveiliging, e-mailarchivering of e-mailback-up), neem je contact op met een GoDaddy -gids .

Stap 2: Vraag de migratie aan

Nadat je nieuwe Microsoft 365 -accounts zijn ingesteld, ben je klaar om je migratie in te dienen. Onze migratiedeskundigen vertellen je alles wat je moet weten over het proces en houden de migratie in de gaten totdat deze is voltooid. Je ontvangt e -mailmeldingen voor updates, vereiste acties en wanneer de migratie is voltooid.

Als je belt, moet je het volgende opgeven:

 • Je domeinnaam (en) en waar deze worden gehost/beheerd.
 • Een lijst met gebruikersnamen die moeten worden gemigreerd.
 • Een datum en tijd waarop u de migratie wilt voltooien. Dit kan binnen 24 uur zijn vanaf het moment dat u het migratieverzoek indient.

Als je klaar bent om je e-mail te migreren, neem dan contact op met een van onze migratiespecialisten via (480) 463-8719 .

Stap 3: Dien je huidige wachtwoorden in

Om je e -mailgegevens van je bestaande e -mailservice te verplaatsen naar Microsoft 365, ontvangen al je gebruikers een e -mail van SkyKick, onze migratiepartner (noreply@skykick.com), waarin wordt gevraagd naar je huidige e -mailadres en wachtwoord. Wanneer je je wachtwoord invoert, wordt de Skykick Outlook Assistant automatisch gedownload.

De Skykick Outlook Assistant verplaatst lokale gegevens van je Outlook voor Windows (2016 of nieuwer) naar een nieuw profiel. In de volgende sectie leggen we meer uit over de Skykick Outlook Assistant.

Als je problemen ondervindt bij het indienen van je wachtwoord, stel het dan opnieuw in bij je huidige provider en probeer het opnieuw (sluit en open de link van Skykick opnieuw). Als je problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met onze migratie -experts .

Stap 4: De Skykick Outlook Assistant instellen
Vereist: Deze tool is alleen compatibel met Outlook voor Windows -gebruikers (2016 of nieuwer). Lees meer over de vereisten .

Om het migratieproces soepeler te laten verlopen en ons in staat te stellen nog meer van je gegevens en instellingen te verplaatsen, raden we aan dat jij en je e -mailgebruikers de Skykick Outlook Assistant downloaden en installeren vóór de geplande migratiedatum.

Als de gekwalificeerde gebruikers het programma downloaden en installeren vóór uw migratiedatum, doet de Skykick Outlook Assistant het volgende:

 1. Maak automatisch een nieuw profiel in Outlook met het nieuwe Microsoft 365 -e -mailadres.
 2. Migreer lokale .PST -inhoud van de oude e -mail naar het nieuwe profiel. Dit kan zijn:
  • POP-e-mailgegevens
  • Contactpersonen, agenda's en taken
  • Handtekeningen
  • Cache voor automatisch aanvullen (bijvoorbeeld contactpersonen die niet in je adresboek zijn opgeslagen)

Als jij of een van je gebruikers de Skykick Outlook Assistant niet kan gebruiken, moet je je e -mailclient handmatig instellen en je lokale gegevens importeren .

Stap 5: Werk je DNS bij op je migratiedatum

Op je migratiedatum ben je klaar om Microsoft 365 te gebruiken. Als je DNS wordt beheerd in het GoDaddy -account waarop de migratie plaatsvindt, hoef je geen actie te ondernemen. Anders ontvang je een e -mail waarin je wordt gevraagd om deze wijzigingen handmatig door te voeren.

 • Als je DNS of naamservers extern of in een ander GoDaddy -account worden beheerd, moet je je DNS -records handmatig bijwerken . Je kunt de DNS -instellingen ook vinden in het gedeelte E -mailbestemming instellen van je E -mail & Office -dashboard.
 • Als je DNS of naamservers in je GoDaddy -account staan, werken we deze records automatisch voor je bij.

Als je de Skykick Outlook Assistant hebt gedownload, moet je je DNS bijwerken voordat de assistent het instellen van je Outlook -client kan voltooien.

Stap 6: Begin met het gebruiken van je nieuwe e -mail

Wanneer je overschakelt naar Microsoft 365, zijn de meeste van je e -mailgegevens onmiddellijk beschikbaar, maar sommige recente e -mails verschijnen mogelijk niet meteen. We dragen alle resterende e -mails van je oude server over naar Microsoft 365 binnen 48 tot 72 uur na je migratie. Je kunt je nieuwe e -mailadres gaan gebruiken, maar gedurende deze tijd controleren we op gemiste gegevens.

Waarschuwing: Controleer je nieuwe mailbox voordat je de service van je oude e -mailprovider annuleert. Als er gegevens ontbreken, neem dan contact op met onze migratiespecialisten .

Je ontvangt een e -mailmelding zodra de migratie is voltooid. Nu ben je klaar om je nieuwe e -mail te gebruiken. Begin met het doornemen van de Microsoft 365 -training , leer het verschil tussen doorsturen, aliassen en distributiegroepen en ontdek essentiële artikelen om je Microsoft 365 -e -mail te leren kennen.

Gefeliciteerd met je grote overstap naar Microsoft 365! Je kunt nu genieten van je verbeterde e -mailervaring!

Meer informatie