Beheerde WordPress Help

Mijn WordPress-site handmatig migreren

Het is ingewikkeld om een WordPress-site te verplaatsen naar je beheerde WordPress-account. Dit proces kan verwarrend zijn als je bepaalde softwareprogramma's niet goed kent die door IT-medewerkers worden gebruikt, met name FTP-clients als FileZilla en de tool voor databasebeheer phpMyAdmin.

Vereist: Je hebt het volgende nodig om alle stappen in deze reeks te voltooien:
  • Een Managed WordPress- of Pro MwP_BASE-account dat is ingesteld en werkt. De content van dit WordPress-account wordt vervangen. (Heb je hulp nodig bij een site toevoegen om in te stellen?)
  • Een FTP-client voor het verhuizen van je sitebestanden. We raden Filezilla aan.
  • Een tekstbewerker om de laatste wijzigingen aan te brengen in het configuratiebestand (wp-config.php) van je site. We raden Notepad++ aan. Gebruik geen toepassing voor tekstbewerking, zoals Microsoft Word, om bestanden te bewerken.

Bij deze procedure verplaats je handmatig een WordPress-site van cPanel naar het Managed WordPress-account van GoDaddy. Dit proces werkt niet als je een WordPress-site wilt verplaatsen naar een andere hostingomgeving. Probeer deze procedure alleen als de migratie van je WordPress-site niet lukt met de tool voor automatische migratie.

Het handmatig verplaatsen van je WordPress-site naar je Managed WordPress-account bestaat uit vijf onderdelen:

Je sitebestanden downloaden

Je begint met het downloaden van je sitebestanden met behulp van een File Transfer Protocol (FTP)-app.

Je database exporteren

Vervolgens exporteer je de database van je site met phpMyAdmin.

Je sitebestanden uploaden

Daarna upload je je sitebestanden naar je Managed WordPress-abonnement met een FTP-app.

Je database importeren

Vervolgens importeer je de database van je site met phpMyAdmin.

De laatste wijzigingen aanbrengen

Voltooi je migratie door het configuratiebestand van je Wordpress-site te bewerken.