Microsoft Surface: E-mail instellen

Het Microsoft® Surface- en een Office 365-account van GoDaddy zijn voor elkaar voorbestemd. Instellen op je tablet kan haast niet eenvoudiger.

Volg deze stappen en je kunt in minder dan geen tijd aan de slag met je e-mail op je Microsoft-apparaat.

Office 365-mail instellen op je Microsoft Surface

1. Klik in het startscherm op E-mail (het pictogram van een envelop).
  2. Veeg je vinger van rechts naar links over het scherm en klik op Instellingen.

OPMERKING: Als je een muis gebruikt, wijs dan naar rechtsboven in het scherm, verplaats de muis naar beneden en klik op Instellingen.

3. Klik op Accounts.
  4. Klik op Een account toevoegen en klik op Outlook Exchange.
  5. Klik op Meer details weergeven en geef de volgende informatie op:
    • ‌‌E-mailadres — Geef je volledige e-mailadres op.
    • Serveradres — outlook.office365.com
    • Gebruikersnaam — Typ je volledige e-mailadres.
    • Wachtwoord — Voer je wachtwoord in.
  6. Klik op Verbinding maken.

OPMERKING: Als er een blauw bericht met de tekst 'Mijn pc veiliger maken' wordt weergegeven, klik dan op Deze beleidsregels afdwingen.

Gemakkelijker kan toch niet? Nog één ding: tik op je apparaat op E-mail (het pictogram van een envelop). Stuur jezelf een bericht om er zeker van te zijn dat alles goed werkt.