Microsoft Office-toepassingen downloaden en installeren

Met Office 365 van GoDaddy Business- en Business Premium-accounts kun je Microsoft Office-toepassingen installeren op maximaal vijf pc's en Mac‘s per gebruiker.

Voordat je de nieuwste versie van Office installeert, wil je de huidige versie verwijderen. Zie Office verwijderen van een pc of een Mac, van Microsoft

1. Open het via e-mail verzonden ontvangstbewijs en klik op Get Started (Aan de slag).
    Klik op Get Started (Aan de slag)
  2. Om je aan te melden bij je GoDaddy-account, voer je je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik je op Sign In (Aanmelden).
    Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Sign In (Aanmelden)
  3. Klik in het Dashboard op Office downloaden.
    Klik op Office downloaden
  4. Om je aan te melden bij Office 365, voer je je e-mailadres en wachtwoord in en klik je op Sign In (Aanmelden).
    Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op Sign In (Aanmelden)
  5. Op de Microsoft Online Office 365-aanmeldpagina klik je op het Office 365-account waarop je Office 365 wilt downloaden en installeren.
    Klik op het Microsoft-account
  6. Klik op de Office 365-installatiepagina op Installeren en volg de instructies om de toepassingen op je computer te installeren:
    Voor pc

Om 64-bits versies van deze programma's te installeren, klik je naast 32-bits (aanbevolen) op Geavanceerd en selecteer je vervolgens 64-bits.

Klik op Installeren (voor pc)
    Voor Mac Klik op Installeren (voor Mac)